Rejniški priročnik

Pravila obnašanja

Vsem igralcem igre Howrse želimo zagotoviti varno, zabavno in pošteno igralno doživetje, zato je pomembno, da se seznanite s prepovedanimi vsebinami in vedenjem ter sankcijami, ki jih lahko uvedemo proti vam.

V igri Howrse niso dovoljene naslednje vsebine in vedenja:

Neprimerne slike in jezik

Slike in jezik spolne, nasilne, rasistične, žaljive ali grozeče narave ali ki spodbujajo nasilje in sovraštvo. Deljenje povezav do spletnih mest, ki vsebujejo takšne slike ali jezik.

Goljufanje

Boni za preprodajo, ekvusi, konji, predmeti ali računi. Organiziranje prevar, zloraba zaupanja, kraja računov in zahtevanje gesel drugih uporabnikov. Preklic nakupov bonov, ko so bili že uporabljeni, in poskus goljufije. Ustvarjanje več računov v isti različici igre. Izkoriščanje katerega koli vidika igre Howrse z izkoriščanjem napak in pomanjkljivosti.

Vedenje v komunikacijskih kanalih

Uporaba jezika, ki ni jezik igre, ali uporaba jezika sporočil SMS. Razširjanje spolnih, političnih ali žaljivih vsebin ali vsebin, ki bi lahko na kakršen koli način žalile druge. Enako velja za vsebine, ki promovirajo ali spodbujajo nezakonito dejavnost. Vsebina, ki bi bila lahko obravnavana kot neželena, poplavljanje, vsebina, ki ni povezana s temo, oglasi ali obvestila (vključno s prodajo konj ali parjenji). Grožnje, da boste nekoga prijavili ali kaznovali, ali poskusi nadomeščanja moderatorjev.

Kršitev pravil o avtorskih pravicah

Kraja izdelkov, slik ali ilustracij, ki niso namenjene javni uporabi.