Rejniški priročnik

Vaš stalež pasme

Kobilarne

Kobilarne vam omogočajo, da prerazporedite konje, ki vam pripadajo, ne glede na to, kdo so njihovi rejci.

Dostop je omogočen, ko končate naloge rejca vajenca.

Za vsakih 60 dni izkušenosti lahko registrirate dodatno kobilarno, vsega skupaj pa največ 5 kobilarn.

Z naročnino na Pegazov račun lahko registrirate do 50 vzrejnih farm. Poleg tega lahko prerazporedite vse te vzrejne farme v 5 kategorij, vsako z lastno barvo, da jih lahko lažje najdete.

Dodatki k imenu

Vsaka kmetija za rejo si lahko ustvari ime in zgradi svoj ugled na konjih, ki jih vzredi. Registrirate lahko pripis k imenu in ga dodate imenu konj, ki ste jih vzredili. Tega pripisa prihodnji lastniki konj, ki so bili vzrejeni na vaši kmetiji za rejo, ne bodo mogli odstraniti. Pripisa ne morete dodati imenu konja, ki ni bil rojen na vaši kmetiji za rejo.

Dostop je omogočen, ko končate naloge rejca vajenca.

Za vsakih 30 dni izkušenosti lahko ustvarite dodaten dodatek k imenu. Več dodatkov k imenu prejmete tudi tako, da se naročite na Pegazov račun.

Imate lahko več pripon in jih dodelite na primer glede na pasme, ki jih uporabljate, ali da razlikujete rodovnike znotraj določene kobilarne, ki se osredotoča na določeno pasmo.

Pasme in modra zvezda

Na Howrse je veliko različnih pasem, tako za konje kot ponije. Čistokrvne konje lahko ločite od mešanih pasem preko zavihka Genetika na konjevem listu. Poleg tega imajo čistokrvni konji na straneh s prodajami in oploditvami modro zvezdico.

Omejitve za oploditve

S tem, ko skrbite za svoje konje, lahko najdete točke za staranje ali bonuse (bič, sod maščobe itd.) in osvojite ekvuse (na primer z nalogami ali tekmovanji). Če pa zbudite več kot 1000 konjev v enem samem dnevu, te ugodnosti več niso na voljo. Ponovno so na voljo naslednji dan.