Rejniški priročnik

Nastanitev vašega konja

Po tem, ko konja odvadite od materinega mleka, ga hitro nastanite v konjeniškem centru, da ga lahko daste spat.

Kliknite na povezavo v zgornjem desnem kotu strani in izberite konjeniški center. Konjeniški center lahko izbirate na podlagi cene ali ugleda. Lahko tudi poiščete konjeniški center točno določenega igralca tako, da vpišete igralčevo ime.

Ko je konjeniški center izbran, morate izbrati trajanje nastanitve in to potrditi. Seveda vam ni treba nastaniti vseh konjev v istem konjeniškem centru. Centre lahko menjate, kakor pogosto želite.

Z poleg končnega datuma na strani vašega konja lahko podaljšate nastanitev. Upravitelj konjeniškega centra bo odločil, ali bo vaša prošnja sprejeta ali zavrnjena. Upravitelja lahko tudi prosite, da za vas v svojem centru rezervira boks.

Izbira centra

Konjeniški center, ki si ga izberete, bo vplival na:

  • velikost boksa: večji je boks, več dobrega počutja prejme konj, ki tam prespi, ko se zbudi
  • kakovost uporabljene stelje: kobile bodo izgubile manj energije pri rojevanju, če je kakovost njihove stelje dobra
  • Denar, ki ga zaslužite z nalogami, ki jih opravi vaš konj: cena se samodejno izračuna glede na ugled nastanjenega konja (cena, prikazana na strani centra, je znesek, ki ga prejme lastnik konja, ki opravi nalogo).
  • ugled travnika: večji je ugled travnika, več krme lahko vaši konji pojedo brezplačno, ko se pasejo
  • če je na voljo hrana, kot je krma, oves, korenje ali krmne mešanice: potem je lahko daste nekaj svojim konjem, ne da bi jo morali vzeti iz svojega inventarja.
  • prisotnost opreme, ki nastanjenim konjem omogoča brezplačne ugodnosti, če imajo ustrezno specialnost
  • Lokacija konjeniškega centra: sposobnosti se povečajo dvakrat hitreje med ježami, če se lokacija konjeniškega centra ujema z vrsto ježe, na kateri je konj.

Kaj se zgodi, če kupim konja ali pa je konj izseljen

Ne pozabite preveriti profilne strani centra, kjer želite nastaniti svojega konja, da se izognete neprijetnim presenečenjem, saj tam ne boste mogli preklicati nastanitve konja. Konj bo tam ostal toliko dni, kolikor ste jih plačali. Vendar obstaja izjema: ko igralec kupi konja, ki že ima rezervirano nastanitev, lahko prekliče to nastanitev v 7 dneh po nakupu.

Če je bil konj izseljen iz boksa, ker je boks postal preveč obrabljen ali ker je bil konjeniški center izbrisan:

  • dobite sorazmerno povrnjen preostali del stroškov nastanitve; ali
  • če povrnitev stroškov ni mogoča, bo vaš konj prestavljen v boks iste kakovosti v Owovem konjeniškem centru za preostali čas nastanitve. Če želite, lahko nastanitev svojega konja prekličete v 7 dneh po preselitvi.

Če prekličete nastanitev, nimate pravice do povračila stroškov.