Priročnik za konjeniške centre

Naloge

Vaš konjeniški center lahko organizira naloge. Od rejcev konjev, ki so nastanjeni pri vas, je odvisno, ali boste v svojem centru organizirali nalogo ali ne. Na ta način lahko zaslužijo določeno količino ekvusa ter točke sposobnosti za svojega konja. Ta količina ne bo odvzeta vam. Vam ni treba ničesar plačati.

Nagrade za naloge so odvisne od ugleda nastanjenih konjev v vašem konjeniškem centru. Toda število nalog, ki jih lahko vsak dan ponudi vaš konjeniški center, je omejeno. V izračun so vključeni samo navadni konji.

Kadarkoli kateri izmed pri vas nastanjenih konjev konča nalogo, prejmete določen znesek ekvusov ali virov, ki je odvisen od najboljše spretnosti tega konja. Sami odločate o deležu nalog, ki prinesejo ekvuse (učne ure) ali vire iz uprave svojega konjeniškega centra. Vrsta vira, ki ga pridobite, je odvisna od tega, kje se nahaja vaš konjeniški center:

  • gozd: les
  • gore: železo
  • plaža: pesek

Upoštevajte, da je kakovost virov, ki jih lahko pridobite z nalogami, omejena s ponudbo virov. Ponudba virov se vsak dan obnovi glede na ugled vašega konjeniškega centra, ter ne more prekoračiti 2000 enot.

Ko eden izmed pri vas nastanjenih konjev opravi nalogo, ki kot nagrado prinese vire, se nagrada podvoji, če je uporabljen vprežni konj.