Hej folk!

Sem Abomination, polnoleten igralec, ki je tukaj že cca 8 + let. 

Glede na to kako dolgo sem že tukaj, imam nekaj mej, ki jih ne dovolim drugim prestopiti. Prva stvar je, da se NE grem posojanja računa. Sem iz prve roke spoznal kako je, ko zaupaš napačni osebi.

Konji so na (večinoma) na prodaj, samo pošljite sporočilo. Če je moj odgovor negativen (aka tistega konja ne želim prodati) prosim, da svojega nezadovoljstva ne znašate na mene na forumih ali v mojih DMih. Če bo kdo začel z manipulacijo, ga enostavno blokiram. 

Trenutno imam v življenju kar dovolj dogajanja, a se ponavadi prijavim vsak dan/vsak drugi dan odvisno kako mi gre s časom. Trenutno imam šolo, službo, prostovoljne dejavnosti, lastne hobije,... tako da ne preživim vsakega prostega momenta na Howrsu.

Kot ste najbrž ugotovili uporabljam he/him zaimke v slovenščini, ker sem s tem najbolj comfortable. V angleščini so te zaimki they/them. 

Moji DMi so safe space, če rabite pomoč, ideje kam se zateči kot mlada LGBTQAI+ oseba sem na voljo, in brez problema usmerim h organizacijam, ki so temu namenjene. 

Kot je najbrž opazit sem del LGBTQAI+ skupnosti, samo svoje spolne identitete ter usmerjenosti ne bom obešal na velik zvon. Delujem kot prostovoljec v eni izmed organizacij za mlade LGBT osebe in res v tem uživam. 

Kar se tiče sovražnega govora, zmerljivk,... tega ne toleriram, in če ti nisem všeč lahko klikneš dol z mojega profila in ne tratiš svojega predragocenega časa z pisanjem sovražnih sporočil. 

Tukaj sem eden izmed najstarejših igralcev, a se nerad mečem ven, redko hodim na forume itd. Če želite karkoli izvedeti o meni so moji DMi odprti vsem. Če boste slučajno žaljivi ali vulgarni v sporočilu pa te bom enostavno blokiral, saj tega v svojem življenju ne rabim. Če koga zanima sem umetnik, fotograf, pisatelj, pesnik, motorist, nerd (DnD je life xD), nor na fantazijske knjige, glasbenik, programer,... 

Trenutno pišem svojo drugo zgodbo in sem trenutno na 130 000 besedah prvega drafta. Pesmi so shranjene večinoma v mojih zvezkih za poezijo, saj so izjemno osebne.

Če koga zanima je tukaj moj art profil (slike mostly, včasih nekaj nakita), prosim pa da ne iščete mojih osebnih profilov: Instagram


Kar se tiče konjev, družabnikov itd za tiste ki vas to zanima: Farma Demonic Cultivation so francozi brez posebnih sposobnosti (prodajam večino), Lan WangJi's magic so samorogi vseh vrst, Božanci&fav je dokaj opisno; večina jih ima družabnike (niso pa samo živali. tudi Alebrije, božanska bitja, črna mačka,...), Whisper in the Woods so vlečni konji, BLUP farma je bolj kot ne šetlandi + francozi (tudi kar nekaj družabnikov in dlak če koga zanima), Ostali konji pa so večinoma osli.
Kar se tiče farme božanci/fav NE prodajam nobenega konja. 

srečno igro še naprej

Abomination