Heyo! Sm Aleks in se k howrse vračam po (sam ne vem koliko) letih. Bomo vidli kako dolgo bom ostal xD Upajmo da čim dlje! Res mi je manjkala igra, ki jo lahko igraš/se o njej pogovarjaš v slovenščini, in seveda je en del moje vrnitve tudi nostalgija po času, ko smo vsi v osnovni šoli igrali howrse med računalništvom in se zgužvali okrog kogarkoli, ki je odpiral izziv titanov, uporabil peti element, pečat temačnosti ali pa kotil samoroge:)

Malo o meni:

Poslušam basically vse žanre glasbe in sem vesel vseh predlogov, tako da če imaš kakšen reccomendation mi napiši! Moje najljubše igrice so hollow knight, morrowind in rimworld. Rad vrtnarim in moja soba je polna rastlin, tako navadnih kot akvarijskih- moja najljubša sobna rastlina je hoya carnosa, akvarijska pa hydrocotyle tripartita. Sm tudi DM za majhno skupinico prijateljev in trenutno pišem naslednji campain, ki temelji na slovanski mitologiji. Moj guilty pleasure so FNAF theories (RyeToast my beloved<3)


Z veseljem sprejmem prošnje za prijateljstvo, ampak prvo mi pošlji ZS! Vedno sm na voljo za pogovore o howrsu, glasbi, gay (I’m trans and bi) in witchy stvareh, akvarijih, DnDju,...

Be gay, do crime, cast spells<3


kje so vse fancy predstavitve xD ne moreš kar tako s prazno lol
anyway love y'all