Pozdravljeni na moji strani!

Prodaja: Pišite v ZS, če vas kateri konj zanima (prosim, da mi napišete točno za katerega konja se gre ali pošljete link enako velja za predmete iz ČT)

giphy.gif

POMOČ IGRALCEM:
 

1. Kaj je BLUP oz. kako se BLUP-a?

BLUP je najboljša linearna nepristranska napoved - oz. je predpostavka, ki pomaga mladiču staršev doseči boljši genetski potencial, v kolikor je BLUP pozitiven oz. višji kot je BLUP višje bodo genetske možnosti žrebeta.

BLUP-ati v osnovi pomeni doseči BLUP 100. To se doseže tako, da:
- konj dopolni 10 let starosti,
- zmaga na 20 tekmovanjih,
- ima odebeljene (max dosežene) najboljše 3 sposobnosti (to vriera od pasme do pasme).

2. Kako hitreje doseči veliko zalogo eq?

- s prodajo konj
- s prodajo pridelkov s travnikov v KCjih
- s prodajo izdelkov iz delavnic (npr. sama prodaja usnja je 5eq za 1 usnje, več iztržite tako, da iz usnja izdelate npr bonuse ali opremo v delavnicah in to potem prodajate)
- z menjavo predmetov iz črnega trga za eq


3. Kako dobim bone?

- z izpolnjevanjem dnevnih nalog
- s prodajo konj

4. Kaj so SKILL konji?

To so konji s predvidenim odličnim genetskim potencialom, ki bodo sposobni osvajati zelo dobre rezultate na tekmovanjih in dajali odlične potomce.

Skill mladiča se prične "delati" še preden se ta skoti. 
To žrebe mora biti skoteno z afroditinimi solzami, nato mu je potrebno dodati še koronosov časovni pospeševalnik (zaželjeni so tudi še drugi bonusi npr. ahilova peta, morfejev objem...).
Žrebe mora nato do odraslosti dopolniti 60 točk spretnosti z igro, nato pa pridobiti 100 BLUPA in vse dodatne točke iz jahanja na plaži in učnih ur. 

POZOR
Ko kupujete skille, se prepričajte, da imajo ti konji dejanski potencial za to, da skilli tudi postanejo (npr. so starši imeli 100 BLUPA, imajo dobre osnovne sposobnosti...)