Klikni 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png
vodni konj slana
mitološki konj ksantosmitološki konj ksantosmitološki konj ksantosmitološki konj ksantosmitološki konj ksantos
božanski konj arhimed
konj dragih kamnov topazkonj dragih kamnov topazkonj dragih kamnov topazkonj dragih kamnov topazkonj dragih kamnov topaz


Iščem vprežne kobile in oslice, število preostalih parjenj ni pomembno.
Kupujem tudi mlade konje, katerim želim izboljšati življenje. Če razmišljate o prodaji  mi lahko pišete in date pod rezervirano prodajo.

Nekaj za premislit:

-15 letno dekle drži za roko svojega 1- leto starega sina. Ljudje ji pravijo vlačuga, nihče pa ne ve, da je bila pri 13 letih posiljena.

-Ljudje deklici, da je debela. Nihče pa ne ve, da ima resno bolezen, ki je vzrok njene debelosti.

-Ljudje starčku, da je grd, nihče pa ne ve za njegove poškodbe, ko se je boril za našo zemljo.

Kopiraj si to na svojo stran, če si proti nasilnemu obnašanju in stereotipu. Stavim, da vas 97% ne bo kopiralo. Bodi eden od 3%!


Deček, ki si ga danes na hodniku udaril, je pred nekaj minutami storil samomor. Deček, ki si ga primerjal z nesposobnim lenuhom, mora delati vsako noč, da vzdržuje svojo družino. Deklica, ki si jo v šoli prislonil na tla, je doma vsakodnevno zlorabljena. Starejši gospod, iz katerega si se norčeval zaradi brazgotin na obrazu, se je boril v vojni za domovino. Deček, iz katerega si se norčeval, ker je jokal na hodniku, ima doma umirajočo mamo. MISLIŠ, DA JIH POZNAŠ? NE, NE POZNAŠ JIH!!! Deli to, če si proti verbalnemu nasilju! Stavim, da vas 99,999% tega ne bo kopiralo.

                          Upam, da si ti eden od 0,001% z dobrim srcem.
         Zakaj ne bi enkrat naredili barbike brez las, da bi se tudi deklice z rakom počutile lepe, ter jo poimenovali Hope (upanje)? Če se strinjaš, kopiraj to na svojo stran

Imam vprašanje zate, kaj bi raje dobil 100 €zastonj od nekoga, ki ga ne poznaš,
ali bi raje dal 100€ zastonj nekomu, ki ga ne poznaš?

Nej uganem nemaraš uničevanje narave. Pa a veš kaj vse sodi pod to?
Pod uničevanje narave sodi: plastika, prevelika sečnja dreves, intenzivna reja živine,intenzivno poljedelstvo in sadjarstvo, preveliko izkoriščanje neobnovljivih virov, krčenje naravnih habitatov, tanjšanje ozonske plasti in še kaj bi se našlo.
Opozarjam: vsi podpiramo neuničevanje narave kajne. Ampak ali res, ali ni vse samo beseda, kaj sploh storimo? Ne rečite da delate dovolj in ostali premalo kajti v razmerah kakršnih smo ni nikoli dovolj.
Širi to besedo naprej ampak pazi naj nebo samo beseda.
Pomagaj ohraniti naravo na vse možne načine. Pridruži se čistilni akciji ali pa jo kar sam orginiziraj. Čimveč hrane pridelaj doma. In še in še možnosti je kako pomagati. Izberi vsaj eno!
I am not James Joyce — chibird: Here's a little bird that cares about...