WELCOME! 
SALUT!
DOBRÝ DEN!
DOBRODOŠLI!

9e8e7a5f52ea6f3b3989c6738779ceb9.gif

Na HW nisem ves čas, sem pa bolj dosegljiva na discordu kot TommyShelby#4004

O meni (zgodovinski background - legend)

Sem Rhea, hči boga vesolja Urana in boginje zemlje Gaie ter ena izmed dvanajstih titanov. Ljudje me poznajo tudi pod imenom Mati Bogov, saj sem prednica grških bogov Aresa, Hefajsta, Atene, Apolona, Artemisa, Hermesa, Dioniza in Afrodite.

Moj zvesti spremljevalec je lev. Rhea.jpg


Občasno se rada podružim z navadnimi smrtniki, glede na to, da nimam več tako pomembne vloge na Olimpu in imam ogromno časa. Ne spomnim se, koliko sem resnično stara, ampak resnično sem začela šteti svoja leta davnega 1999, torej imam 21 let. Sem pa stara duša. 

Preživela sem veliko tragedij, nesreč, epidemij, vojn, ampak prav toliko je bilo srečnih dogodkov. Še vedno se spominjam, kako je bilo večerjati s Shakespearjem, Alighieriem, mati Terezijo in z ostalimi. 

V davnih časih nismo imeli televizije in podobnih naprav, zato sem po letu 1930 začela uživati v njej. Zaljubila sem se v filme kot so:
- Gospodar prstanov
- Harry Potter
- Matrica
- MARVEL filme

Najraje pa si ogledam film Somewhere in time, ki je bil posnet po knjigi Bid Time Return, mojega dragega prijatelja Richarda Mathesona.    

Somewhere in time is the story of a 
love which transcends time. 


51VI3c8lgJL._SY445_.jpg

Prav tako obožujem film in knjigo Winter's Tale.  Po tem lahko vidite, da sem močni romantik.


Winter%27s_tale_%28film%29.jpg


Tako dolgo že nisem bila na Olimpu, da sem pozabila, kako se govori stara grščina. Večino časa sem posvečala spoznavanju novih ljudi, zato sem zanemarila jezike. Trenutno govorim angleško, nemško, hrvaško in slovensko, letos pa sem se začela učiti tudi francosko in češko ter finščino. I know, I'm crazy. 

Ker na Olimpu ni več prostora zame, sem se odločila, da se bom poskušala zaposliti v svetu smrtnikov. Upam, da bom dobila službo v kateri od institucij EU --> Interpol, Europol, NATO, here I come.ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png

Če bi radi vedeli še kaj o meni, pa mi lahko brez zadrege pišete v sporočilo. 


***********************************************************************

The hardest choices require the strongest wills.

~Thanos

***********************************************

7d5d1373124968c24c7de7870e7bc6d436f73151.gifv

~ Tony Stark


****************************