Opis je že kar nekaj časa "out of date". Pa še nekaj časa bo out of date :P
:))


Kdo sem in kako sem našla Howrse

Rečeno je bilo, da moram semkaj zapisat, kdo sem, kaj sem in na hitro naredit neko predstavitev. Pa sem si rekla, zakaj pa ne.

Vsak človek, ki ni ravno preveč vase zagledan, ne rad piše o sebi. Raje pusti, da drugi o njem povedo kaj. Ker je teko seveda lažje. Vendar pa je vseeno tukaj, da nihče ne ve točno kdo si, le ti sam. Kar drugi vidijo je to, kar jim ti pokažeš. Seveda glede na to, kako dobro posameznika poznaš ali kakšnih odnosih si, tako te bo tudi drug spoznal.
Sama sem o sebi slišala precej veliko mnenj, različnih seveda. Tako slabe kot dobre. To lahko trdiš za vsakogar. Saj nihče ni vsakemu všeč. Zato pa imamo mnenja. Ampak vsako mnenje je fino, če je tudi podkrepljeno z nekimi dokazi. Malo zašla z glavne teme.

Nisem več tako nova igralka, ampak glede na večino, lahko rečem, da sem še zelena kar se tiče igranja igre Howrse :P . S prva se nisem hotela prijaviti, ker je spet neka stran podobna Travianu in drugim. Pa saj na nek način je. Ampak za ljubitelje konj in tu ni glih ne vem kakšnih "krvavih" bitk in kraj in tega. Je bolj umirjena stran. Semkaj sem prišla po priporočilu nekaterih učencev na spletni čarovniški šoli Virtualna Bradavičarka (za kej več informacij na ZS). Člani so na veliko razlagali kaj to je, kako se igra in da se je potrebno NUJNO prijaviti, ker je to res nekaj super. Pa sem šla vseeno pogledat. Res je, da nisem tako velika oboževalka konj, ampak mi je koncept same igre zanimiv. Ideje so super. Mogoče me samo moti, da tele "extra" igre, ki jih imajo temeljijo veliko preveč na parvem denarju. Se pravi, da lahko res ornk uspeš samo, če kupuješ s pravim denarjem. Ali pa če si član že zelo zelo dolgo.

Drugače pa sem preprosto dekle (no, glede na starost že kar odrasla ženska :P ), obožujem zmaje in bi mi bilo veliko bolj po godu, če bi tukaj imela zmaje namesto konjev. Ampak imaš to kar lahko dobiš, a ne. Ukvarjam se z izdelovanjem spletnih designov in designov na splošno (logo, reklamni oglasi itd.). Po poklicu sem inženirka informatike. Že od leta 2001 uspešno vodim zgoraj omenjeno spletno šolo (kot že rečeno, za več info na ZS).


Prodaje   Kaj želim   Center the Lair

Kaj prodajam in kaj kupujem

Na kar velikih profilih sem opazila, da ponujate raznorazne izdelke iz črnega trga ali tudi konje. Trenutno jaz še nič ne ponujam ali kupujem, saj sem šele pričela. Mogoče v prihodnosti.

 

Lepo je imeti nek seznam želja. Seznam želja, ki so tu, so izključno za howrse.

Če je kdo tako radodaren, se kakršnih koli darilc nikakor ne bom branila. :) So dobrodošla. Pa naj bodo to hrana, izdelki, v končni fazi tudi konji. Vendar nočem jih imeti preveč. Ker je potem kar hitro preveliko dela in zapostavljaš tiste, konje ki jih imaš. 

 

Nekaj novega in kaj je novega.

Ker vem, da večina poskusi s svojimi konjeniškimi centri, sem to storila tudi jaz. Trenutno so vsi boksi v centru velikosti boks 2**. Nekateri že celo 3*** in imajo prho.
Sam center prireja kar nekaj tekmovanj, ki so kar dobro obiskana. Sprejemam vse konje. Imamo korenje in krmno mešanico. Poleg tega je na voljo tudi sedlar in občasno tudi kovač. Zaposljujem redno in plače so dolžini dela tudi primerne.