Živjo in dobrodošli na moji strani!

Moje ime je Pieta, pred spremembo imena pa mi je bilo ime JazSemRubi. Sem izkušena, polnoletna igralka, ki obožuje konje, pse, mačke, telenovele, Star wars in serijo Igra prestolov (kar se vidi tudi na moji predstavitvi). V resničnem življenju rada rišem. Hodim tudi na jahanje. Doma imam dva hišna ljubljenčka, muco in kužka tibetanskega terierja. Drugače sem pa zelo klepetava in rada pomagam, tako da mi če potrebuješ pomoč kar piši.

Poleg igre Howrse igram tudi igro Horse world online.

Delam tudi take layoute, kot je moj. Ker mi ne vzamejo prav veliko časa jih delam zastonj, pogoj pa je da mi prej natančno opišeš, kakšen layout si želiš (kaj želiš na njem, število polj za pisanje, barvo pisave, katere barve ali barva naj prevladuje na layoutu in kakšni naj bodo naslovi polj za pisanje)!

O, pa ne pošiljajte mi verižne pošte in anket, kjer se sprašuje za geslo, ker boste prijavljeni, poleg tega pa boste pristali tudi na črnem seznamu!
Prodajam konje, ki so v vzrejni farmi prodaje (cena okoli 10 000 ekvusov oziroma po dogovoru) in pa kastrate pasme lipicanec z več kot 4000 genetskega potenciala (cena 110 bonov oziroma po dogovoru). Drugih konj ne prodajam, tako da mi ne pišite zanje saj bom vaše sporočilo ignorirala!

Drugače pa kupujem vse konje, po ceni do 25 000 ekvusov (če gre za redko dlako ali pa da ima kakšen predmet iz črnega trga, kot je naprimer zlato jabolko ali pa da je samorog je cena seveda višja, vendar zanj nisem pripravljena plačati v bonih)!

Vedno iščem 
morfejeve objeme (cena 120 000 ekvusov)!
Trenutno sem članica ekipe  Lipizzan Lineage, kjer vzrejamo najboljše lipicance na serverju. Trenutno se počasi a vztrajno približujemo 500ti zvezdici odličnosti in imamo genetski potencial, ki je višji od 5000. Ne iščemo novih članov!